Leo Blokhuis is een slechte SongPop-verliezer

Ook Labrador is te vinden in vochtige steegjes en donkere parkeergarages. Daar werden we aangesproken door een figuur verscholen in een lange regenjas. Hij zei belastend materiaal over Leo Blokhuis te hebben. U kent ons als bijtertje, dus durven wij ook over de éminence grise van de popfeitjeskenners kritisch te publiceren.

Onze Deep Throat, die gewoon als Noisemaster12 op SongPop te vinden is, had op de Parade naast Leo Blokhuis gezeten. Hij bleek daar onder het pseudoniem Popprofessor het spelletje SongPop te spelen. “Maar hij bakte er niks van”, aldus onze bron. “Bij ieder muziekfragment begon hij een oersaai verhaal af te steken en dan zijn die tien seconden bedenktijd dus zo voorbij. Hij deed 25 minuten over één ronde. Hij kan trouwens ook niet tegen zijn verlies. In een uur heeft hij een iPad, een iPhone en een geleende iPhone stukgegooid.”


Noisemaster12 besloot de proef op de som te nemen en daagde Popprofessor uit op SongPop. “En inderdaad, hij is heel traag, en als je punk of metal speelt, kent hij maar één of twee bands. Hij schreeuwde ook steeds ‘weet je godverdomme wel wie ik ben’, tegen het scherm.” Yeahboyyy, huisgenoot van Noisemaster12, daagde Blokhuis ook uit. “Ik heb veel modern rap en dance gespeeld, hij had alles fout”, aldus Yeahboyyy.

Labrador zocht contact met Songpop Nederland. Daar wisten ze niet dat Blokhuis aan SongPop deed. “Het verbaast ons”, aldus een woordvoerder. “We hebben hem benaderd om ambassadeur te worden van SongPop, maar we kregen een afwijzing terug.”

Die afwijzing blijkt een lijvig document te zijn, ingezien door Labrador. We citeren: “En dan dat modern rap. Flo-rida is niet eens een muzikant. Dat is een staat, waar onder andere Rumours van Fleetwood Mac is opgenomen. Wisten jullie trouwens dat ….” en dan 14 pagina’s verder: “En daar zonk Brian Wilson met zijn roeibootje, waarna hij Sloop John B. schreef. Maar dat terzijde. SongPop is mij te oppervlakkig, te snel en heeft te veel ‘muziekstijlen’ die niks met muziek te maken hebben. En daarom wil ik er ook niks mee te maken hebben.”

Fair en balanced als Labrador is, mailden we nog even met Leo Blokhuis, we kregen een auto-reply terug: “Met dit jurylid wordt niet gecorrespondeerd.”

Advertenties

Een gedachte over “Leo Blokhuis is een slechte SongPop-verliezer

  1. Pingback: Nieuws: voortbestaan Pop Media Prijs verzekerd | labrador – lbrdr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s