3FM presenteert: Sensation White, de 3FM-Area

sensHet zal u vast niet zijn ontgaan. 3FM zit vuistdiep in Sensation White. Het aantal promo’s voor het dancefeest is nu dagelijks het vijftigvoudige van het aantal dancenummers dat op de zender wordt gedraaid.

 

De vele publiciteit die de publieke zen­der voor het miljoenenfestijn maakt, le­vert ze ook een tegenprestatie op. 3FM wordt beloond met een eigen area (gelo­kaliseerd op het trainingsveld van Ajax, linksaf bij de wc’s) op Sensation White, waar ze de bezoekers mogen opvoe­den met alternatieve kwaliteitsdance. En dat is maar goed ook, want behalve die vriend van Doutzen Kroes en Badr Hari kent Lbrdr helemaal niemand daar bij dat festijn.

De aftrap in de 3FM­-Area wordt ver­richt door 3voor12-­lieveling Joost van Bellen, die geheel in het teken van het thema Into The Wild tot aan 6 juli zijn snor zal laten verwilderen. Ondanks het verzoek van Van Bellen om back to back te draaien, zal nieuw talent Dennis van der Geest daarna solo een uur lang draaien. Van der Geest laat weten onlangs een vette mix-­cd van een uur te hebben gekocht en er dus hele­maal klaar voor te zijn.

De verrassingsact in de 3FM-Area is LA Style The DJ’s. Gordon blijkt zijn gezondheidsproblemen te hebben voorgewend om onder zijn contractuele verplichtingen bij LA The Voices uit te komen en dit nieuwe project te beginnen, samen met dj’s Jean, Paul Elstak, Mental Theo, Wessel van Diepen en die enge gast met die grijze zwabber op zijn hoofd die zich toch ook in dit project heeft binnen geluld (Lbrdr vermoedt dat hij veel chantabel videoma­teriaal van Gordon bezit, maar volgens Jody Bernal en Thomas Berge waren zij destijds zestien en is er dus niks aan de hand).

Met een verstopte neus staat DJ Jean, master of the wheels of steel, Lbrdr te woord: “Dit is een no-brainer voor mij: het thema white spreekt mij natuurlijk enorm aan.” Jean vervolgt: “Gordon zei me dat hij naar bed ging en wakker werd met een Launch. Daarna begon hij te gieren van het lachen. Ik weet niet precies wat hij bedoelde, maar toen hij zei dat The Launch de viagra van de dance was, was ik – op mijn leeftijd – verkocht. Ik heb respect voor de skills van Gordon, wat die dan ook mogen zijn.”

De afterparty wordt tussen zes en negen verzorgd door Giel Beelen. “Ze zochten iemand die de zaal snel leeg zou krijgen, ik snap niet waarom ze mij dan programmeren”, aldus de presentator. “Gelukkig mag ik veel over mezelf vertellen en weinig muziek draaien. Dan gaan de mensen helemaal niet meer weg.”

Ook dj Job de Wit werd benaderd omdat zijn naam zo leuk bij het thema past. Hij weigert echter te komen omdat het festival volgens hem racistisch is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s